Voordelen met de kaart

Hieronder vind je een overzicht van partners die voordelen aanbieden met de European Disability Card. Wil je graag weten om welke voordelen het gaat? Neem dan eens een kijkje op hun website, of neem rechtstreeks contact met hen op. We passen het overzicht regelmatig aan, maar het zou kunnen dat sommige partners nog niet op de lijst staan. Bovendien zijn er ook organisaties, instellingen, bedrijven, e.d. die niet met de European Disability Card werken, maar toch voordelen aanbieden. Vraag dus steeds naar de voordelen wanneer je aan een activiteit deelneemt.

1 resultaat gevonden
 • Danceorientation.eu vzw

  • Ontdek de Magie van Dans voor Iedereen! Ben je klaar om je dansschoenen aan te trekken en de vreugde van beweging te ervaren? Bij danceorientation.eu geloven we dat dans een universele taal is die iedereen kan spreken, ongeacht achtergrond of vermogen. Daarom presenteren we onze inclusieve en exclusieve danslessen, waarin we een warm welkom bieden aan mensen met diverse vaardigheden en beperkingen.
  • Inclusieve Danslessen: Voor Iedereen een Plek op de Dansvloer! Onze inclusieve danslessen zijn ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waar dansliefhebbers van alle niveaus en capaciteiten zich thuis kunnen voelen. Onze ervaren en getalenteerde instructeurs passen de lessen aan om tegemoet te komen aan verschillende behoeften, zodat iedereen kan genieten van de opwindende wereld van dans.
  • Wat bieden we: Aangepaste choreografieën, individuele begeleiding, empathische en ervaren instructeurs,een inclusieve gemeenschap die diversiteit omarmt.
  • Exclusieve Danslessen: Verfijn je Vaardigheden in Stijl! Voor degenen die op zoek zijn naar een meer gepersonaliseerde benadering en een diepere duik in de wereld van dans, bieden onze exclusieve lessen een unieke ervaring. Onze getalenteerde instructeurs werken samen met elke deelnemer om hun unieke talenten te ontdekken en te verfijnen, ongeacht hun beperking.
  • Wat bieden we: Privélessen afgestemd op individuele doelen, geavanceerde technieken en choreografieën, een op maat gemaakt leerplan, inspirerende omgeving voor persoonlijke groei.
  • Doe mee en Vier de Schoonheid van Dans! Of je nu droomt van een spectaculaire optreden of gewoon wilt genieten van de beweging, danceorientation.eu staat klaar om je reis in dans te ondersteunen. Ontdek de kracht van inclusie op de dansvloer, waar iedereen straalt!
  • Bel nu voor meer info: 0032 478 80 97 18 
  • Laat ons samen dansen naar een wereld van inclusie en schoonheid!

  Adres

  Port Arthurlaan
  33
  9000 Gent
  België

  Telefoonnummer

  +32473809718
Dichtbij: