Voordelen met de kaart

Hieronder vind je een overzicht van partners die voordelen aanbieden met de European Disability Card. Wil je graag weten om welke voordelen het gaat? Neem dan eens een kijkje op hun website, of neem rechtstreeks contact met hen op. We passen het overzicht regelmatig aan, maar het zou kunnen dat sommige partners nog niet op de lijst staan. Bovendien zijn er ook organisaties, instellingen, bedrijven, e.d. die niet met de European Disability Card werken, maar toch voordelen aanbieden. Vraag dus steeds naar de voordelen wanneer je aan een activiteit deelneemt.

339 resultaten gevonden
 • Gemeente Buggenhout - Vrijetijdsdienst

  Houders van een EDC kunnen genieten van 50% korting bij aankoop van een ticket voor een voorstelling in GC De Pit. Eén begeleider mag bovendien gratis mee. Reservatie kan enkel telefonisch of via mail, betalen kan daarna aan de kassa op vertoon van de European Disability Card. Toegankelijke voorbehouden plaatsen tijdens voorstellingen in GC De Pit. Organisatie van een jaarlijkse G-sportdag door de sportdienst. Boekendienst aan huis voor mensen die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen. Beschikbaar in de BIB: grootletterboeken voor slechtzienden, luisterboeken voor slechtzienden of blinden en een daisy-toestel (afspeeltoestel voor ingesproken boeken).

  Adres

  Platteput 16
  9255 Buggenhout
  België

  Telefoonnummer

  052338450
 • Belgica Dendermonde

  Wij hebben specifieke plaatsen voor rolstoelen en hun begeleiders, een ringleiding en ons gebouw is op alle vlakken toegankelijk voor mensen met een beperkte mobililiteit (oa lift / aangepast sanitair). Begeleiders van een persoon in een rolstoel krijgen bij ons een korting van 50% op de ticketprijs. 

  Adres

  Kerkstraat 24
  9200 Dendermonde
  België

  Telefoonnummer

  052 20 26 40
 • Wallonia Namur

  • Trainingswandelingen, elke week in verschillende tempo's (snel of langzaam), waaronder een langzame wandeling om aan het lopen te gewennen, afstand tussen 2 en 4 km 
  • Clubregistratie 5 € in 2023 (in plaats van 10 €)

  Adres

  Rue de Gembloux 240
  5000 Namur
  België

  Telefoonnummer

  0496 82 95 40
 • Marmermuseum

  Gratis toegang voor kaarthouders. Het museum laat je de hele geschiedenis van marmer ontdekken, van de geologie tot het gebruik ervan. Mogelijkheid om een snij-demonstratie bij te wonen. Aangepast voor personen met een handicap en lift.

  Adres

  Grand rue 22
  6470 Rance
  België

  Telefoonnummer

  060412048
 • Fondation Folon

  De toegang tot de Stichting Folon is gratis voor de kaarthouder en één begeleider.

  Adres

  Drève de la Ramée 6A
  1310 Terhulpen
  België

  Telefoonnummer

  026533456
Dichtbij: