Voor partners

Organiseer je zelf activiteiten op het vlak van cultuur, sport of vrijetijdsbesteding? Sluit je dan nu aan en word een erkende partner van de European Disability Card!

Wat kan ik doen?

Als erkende partner engageer je je om de toegang tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding makkelijker te maken voor personen met een handicap:

  1. enerzijds door de omgeving (toegang) en de activiteit toegankelijk te maken voor personen met een handicap, 
  2. anderzijds door voordelen aan te bieden zoals kortingen, gratis toegang, braille- en audiogidsen, voorrangspassen, voorbehouden plaatsen …

Word partner van de EDC!

Wat kost het mij?

Het kost je helemaal niets om een erkende partner te worden. We vragen enkel je engagement om de toegang en/of de activiteit die je organiseert toegankelijk te maken voor iedereen.

Word partner van de EDC!

Hoe kunnen personen met een handicap mij vinden?

Nadat je je organisatie online ingeschreven hebt, ontvang je een label dat je kunt uithangen waarmee je duidelijk maakt aan personen met een handicap dat ze bij jou hun kaart kunnen gebruiken. Bovendien voegen we je toe aan het overzicht van erkende partners.

Word partner van de EDC!

Deze partners gingen je al voor

Promotiemateriaal

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de European Disability Card? Bekijk dan zeker onze antwoorden op veelgestelde vragen. Vind je het antwoord op je vraag hier niet terug? Dan kun je ons steeds contacteren via onderstaand formulier of door te mailen naar : EUdisabilitycard@minsoc.fed.be.